Uusi vuosi ja uusi koti, se on Hilun toive. Hilu tulee Karstulasta, AurinkoOtuksen pesästä. Hilulla on oranssilla langalla kiinnitetty nimilappu kaulassaan. Hilu on tehty kierrätyskankaasta, lanka ja vanu ovat uutta. Hilu kestää 40 asteen pesukonepyörityksen. Ja se on valmiina rakastettavaksi ja rutistettavaksi.

unnamed.jpg


Hilu on siis lähtöisin AurinkoOtuksen pesästä AurinkoOtus-emo Mirvan käsistä. AurinkoOtus suunnittelee ja valmistaa näiden persoonallisten pehmoeläimien lisäksi uusista ja kierrätyskankaista tehtyjä sydämiä, kaikemoisia kasseja, pusseja, kangaskoruja, rintakoruja, virkattuja kaulakoruja ja korviksia.

Minä sain siis kunnian arpoa Hilulle uuden kodin. Kerropa siis miksi Hilun tulisi päästä juuri teille asumaan. Sen kertoessasi saat yhden (1) arvan. Ja mikäli olet Rauharentolan lukija tai liityt sellaiseksi nyt saat vielä yhden lisäarvan. Ja jos käyt vielä tykkäämässä AurinkoOtuksen Facebook sivusta saat kokonaista kolme (3) arpaa.


45687_172712376211984_632087020_n.png

Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana. 
Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, liitäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoiteesi.
Arvonta alkaa än yy tee NYT ja päättyy 8.1.2014 klo.23.59
Onnea arvontaan ja oikein ihanaa alkanutta vuotta 2014.

blogiyhteisty%C3%B6.jpg