Blogistressi, onko sellaista edes olemassa? Jos ei ole aikaisemmin ollut niin nyt ainakin on. Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Lukijoita on tullut paljon lisää  ja paineet postausaiheiden, kuvien laadun ja kaiken muun mahdollisen suhteen ovat kasvaneet.

Millaisia asioita ihmiset oikeasti  haluavat  lukea?
Mikä juuri nyt on in ja mikä taas out?
Miten voin erottua joukosta?
Miten teen blogistani entistä kiinnostavamman?

Seuraan itse useaa eri blogia, joissa sekä kotiäidit että työssäkäyvät äidit bloggaavat hyvällä menestyksellä. Keräävät ympärilleen satoja jopa tuhansia lukijoita. Bloggaavat portaalien riveissä, solmivat hyviä yhteistyösopimuksia, kasvavat ja kukoistavat. Salaa toivon olevani yksi heistä vaikka tiedän matka siihen on  pitkä ja kivinen. Se vaatii paljon työtä, laadukasta sisältöä ja ehkä myös ripauksen onnea ja oikeita ihmisiä ympärille.

Blogimaailma on  lyhyessä ajassa imaissut minut mukaansa ja itsekseen höpöttelystä on tullut vähän julkisempaa. Ja halu kasvaa ja kehittyä on kova. Samalla haluan kuitenkin pysyä uskollisena tyylilleni ja kirjoittaa oikeista asioista oikeille ihmisille. En halua luoda blogi illuusiota,  haavemaailmaa vaan pysyä inhorealistisena.

Argh, miksi kaiken pitää olla niin vaikeaa? Ja mihin suuntaan sen seuraavan askeleen ottaisi?


12389+1.jpg