Selkeä alehankintojen ykkönen on tämä pieni mutta kätevä olanyli heitettävä Lee Cooper laukku. Se sopii kotiäidin rentoon tyyliin loistavasti. Ja vaikka se ei olekaan koolla pilattu se kätkee sisälleen kaiken tarvittavan ja vähän muutakin. Raikas sinivalkoinen merihenkinen raitakuosi toimii näin laukussakin. Laukun materiaali on paksua kanvaasikangasta. I just love it.

laukku+003.JPG

laukku+006.JPG

Olen aina ollut laukkujen perään, kukapa meistä naisista ei...? Mutta en ole ollut enkä ole valmis maksamaan laukusta useita satasia, puhumattakaan tuhansista. Onhan niitä vaikka kuinka paljon ihania merkkilaukkuja  maailma pullollaan ja välillä niistä haaveilen mutta se saakin riittää, haaveileminen siis.

laukku+009.JPG

Mitäs pidätte tästä?

Nyt kutsuu keittiö ja vielä viimeiset leipomukset ennen tämänpäiviäisiä minimiehen synttäreitä. 
Mukavaa lauantaita.