Haikailin vuosia sitten Sorsakosken aterimien perään. Niissä, kun on sitä jotain rappioromanttista sen lisäksi että ne ovat varsin käytännölliset. Ja haalinkin itselleni ison kasan haarukoita. Lyhyesti sanottuna ne, kun ovat yksinkertaisuudessaan ihan ykköset. Innostus kuitenkin laantui ja lopulta unohtui. Pieni muistutus kyseisistä aterimista ja päätin nyt hankkia  haarukoiden kaveriksi  ensi tilassa veitsiä ehkä myös isoja lusikoita. Tosin  tuo lusikoiden muotokieli ei ole vielä täysin vakuuttanut minua. Mutta ehkäpä lusikoidenkin aika koittaa pian.


sorsakoski+019.JPG

sorsakoski+018.JPG

sorsakoski+009.JPG

sorsakoski+013.JPG

sorsakoski+015.JPG

sorsakoski+012.JPG

Kasa haarukoita odottaa parikseen veitsiä, joita löytyikin huuto.net:stä melko kohtuulliseen hintaan. Nyt vaan odottellaan milloin postilaatikkoon kirjaimellisesti kolahtaa.

Ja hei, muutama uusi lukija on taas löytänyt tiensä Rauharentolaan. Lämpimästi tervetuloa.
Muksaa perjantaita.