Olen jo pitkään etsinyt Hayn vaaterekin tyyppistä yksinkertaista rekkiä mini-ihmisten roolivaatteille, prinsessamekoille, jotka ovat käytössä lähes päivittäin. Sellaista, johon  mekot voisi ripustaa kauniisti ja ne voisivat olla esillä kokoajan.

Sain muutaman hyvän vinkin rekki vaihtoehdoista keski. blogin Jenniltä mutta eipä nekään sitten tarkastelun jälkeen oikein meille syystä tai toisesta istuneet. Mutta sitten sattumalta eilen illalla törmäsin aivan huikeaan ja kaiken lisäksi erittäin halpaan ratkaisuun. Ja seuraavaksi suunnataankin Ikeaan pukkijalka ostoksille.

PicMonkey+Collage+2.jpg

60 x 70 ja syvyydeltä 39cm:senä se on juuri sopiva pienille ihmisille ja lisäksi se on helppo saada mahtumaan myös pienempään tilaan.
Onneksi on internet ja onneksi on Ikea.

Mitä mieltä olet, olisiko tämä hitti vai huti?