Oletteko huomanneet, että ilmassa on jo hyvän aikaa tuntunut se niin ihana lähes maaginen tuoksu, jota on vaikea sanoin selittää. Se pistää pukeutumaan yhä vain ohuempiin vaatteisiin aivan liian aikaisin ja jättämään lapaset, kaulaliinan ja pipon kotiin ulos lähdettäessä. Se samainen tuoksu  saa sydämen hakkamaan hivenen kiivaammin ja hymyn kasvoille aivan jostain tuntemattomasta syystä ja mikä ihmeellisintä se pakottaa ostamaan kukkia, leikkokukkia. Tiedättekö mikä se on? No se on tietenkin kevään tuoksu ja kevät. Ja se alkoi Rauharentolassa NYT.
 

tulppaanit+017.JPG


Kauppareissulta mukaan tarttui  useampi  tulppaanikimppu,  jotka tällä kertaa pääsivät kotona Eero Aarnion suunnittelemaan Evergreen vaasiin. Evergreen vaasit on Aarnion PlastexDesignille suunnittelemia kevyitä ja tyylikkäitä maljakoita. Ihan mun lemppareita.

 

 

 

 

tulppaanit+050.JPG

 

 

 
tulppaanit+035.JPG


Pelkistetyn tyylinsä ansiosta ne sopivat melkein millaisille kukille tahansa. Ja koska ne ovat valmistettu kestävästä muovista ei niitä tarvitse varjella samalla tavalla kuin lasisia serkkujaan. Kestävät siis myös ääriolosuhteissa, kuten meillä.

Ja mikäli maljakon vakautta haluaa parantaa kannattaa pohjalle laittaa sisustuskiviä jolloin maljakko pysyy pystssä vaikka siinä olisi korkeampikin kukka. Ja koska kaikki neljä kokoa voidaan pinota sisäkkäin niin niiden säilytykseenkään ei tarvitse hylly tolkulla tilaa. Kaunista ja käytännöllistä siis.

 

 

 

 

tulppaanit+029.JPG

 

 

 

 

tulppaanit+056.JPG


Varmaan haluaisit itsellesi myös oman Evergreen vaasin eikös? No arvasin sen ja siksi arvonkin sellaisen (tarkemmin valkoisen S kokoisen Evergreen vaasin) yhteistyössä suomalaisen muoviteollisuuden uranuurtajan Plastexin kanssa. Arvontaan osallistumalla tämä pieni ja suloinen voi olla sinun.

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

 

 

 

 

 

 

1 arpa kun  jätät keväisen kommentin.
2 arpaa jos olet lukijani / liityt sellaiseksi nyt Google lukijapaneelissa ja jätät kommentin
3 arpaa kun jätät kommentin, olet lukija ja käyt tykkäämässä Plastexin facebooksivusta.
 

Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana. 

 

 

Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, liitäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoiteesi.  

 

 

Alla olevaa kuvaa voit vapaasti jakaa somessa. 
 

 

 

 

 

98401.jpg
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 16.3.2014 klo. 23.59


 
blogiyhteisty%C3%B6.jpg