Pahoittelut mutta mun on ihan pakko tehdä tälle päivälle vielä tämä toinenkin postaus. Sähköpostiin oli nimittäin tupsahtanut muutama kuva tänään julkaistusta Silverjungle babymallistosta. Kertakaikkisen liikkis ja sitä tuttua yksinkertaista Silverjungle tyyliä. Ja olihan se aivan pakko tulla jakamaan se myös teidän kanssanne.

Meillähän löytyy kaapista Silverjunglea aina hanskoista tunikoihin asti. Ja ehdottoman tyytyväisiä ollaan oltu. Ne, kun säilyvät hyvänä pesusta toiseen ja yksinkertaisina vaatteina ne on myös helposti yhdistettävissä melkeinpä mihin vain. Lasten vaatekaapin peruspilareita siis ainakin meillä.

Koko mallistohan julkaistaan ensi viikon maanantaina mutta sitä odottellessa tänään siis tämä babymallisto. 


unnamed+2.jpg
Vielä ennen kesää ja kärpäsiä pienelle ulkoilijalle sopii hyvin tämä käännettävillä  hihan- ja lahkeensuilla varustettu puuvillavuorinen fleecehaalari.

unnamed+3.jpg

unnamed+4.jpg

unnamed.jpg


 Villi veikkaus mun suosikeistani?

(kuvat: Silverjungle)