Sain Kauniin Coton (klik) puodista arvottavaksi teidän lukijoiden kesken aivan ihanan keväisen tähtihuivin (värin saa valita voimassaolevan varastotilanteen mukaan).

Tiedättekö, rekisteröityneitä näkyviä lukijoita Rauharentolassa on jo melkein 200, ja paljon on muitakin vierailijoita säännöllisiä ja satunnaisia. Lukijamäärä kasvaa tasaiseen tahtiin ja siitä iso kiitos. Olen teistä kaikista todella onnellinen, vaikka voisihan teitä enemänkin olla.

PicMonkey+Collage+3.jpg

Kauniilla Cotolla on  muuten nettikaupan lisäksi myymälä Vaasassa. Valikoimaan kuuluu paljon ihania merkkejä kuten IB LAURSEN, Bloomingville & Maileg. Kannattaa käydä tutustumassa vaikka ihan paikanpäällä. Tunnelmallinen pikku putiikki täynnä ihanuuksia.

Mutta siihen lupaamaani arvontaan. Osallistua voi 3.4 asti ja kommentoimalla värisuosikkiaan saa 1 arvan, olemalla rekisteröitynyt lukija (sellaiseksi voi liittyä myös nyt) 2 arpaa ja linkityksestä 3 arpaa (laitathan monellako arvalla olet mukana ja anonyymit muistakaahan se nimimerkki).

Ja  linkytyshän onnistuu mm. Rauharentolan facebook sivulta jaa painikkeella. Mikäli jaat muualla kuin Facebookissa käytäthän tätä kuvaa.

product_thumb.php+4.jpg

Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, kannattaa kommenttiin liittää toimiva sähköpostiosoite.
Arvonta alkaa än yy tee NYT ja päättyy 3.4.2014 klo.23.59

Onnea arvontaan! 

blogiyhteisty%C3%B6.jpg