Ihana auringonpaiste sai meidät fiilistelemään vähän kesää ja kuvaamaan tulevan kesän vaatetusta. Let the sun shine ja kohta päästään näitä ihan oikeastikin käyttämään.

Katu-uskottava minimies pukeutuu tänä kesänä trendikkäästi mustavalkoiseen raitaan ja pelaa kierrätyspalloa. Yhdistelemme rohkeasti suomalaista ekodesignia ruotsalaiseen halpatuontiketjun tuotantoon. Toimiva kokonaisuus on aina osiensa summa ja tämä yhdistelmä toimii.

loruboy+001.JPGloruboy+004.JPG

loruboy+015.JPG
  
"Loru-vaatteethan tunnistaa iloisista väreistä sekä pyöreistä, runsaista muodoista. Kuoseista löytyy skandinaaviseen makuun istuvia raikkaita raitoja, ruutuja sekä palloja."

Tilkkupallo ommellaan vaatteiden teosta syntyneestä leikkuujättestä. Pallossa on siis käytetty niitä kankaita, joita löytyy Lorun mallistosta muutoinkin. Sisällä on kierrätetty, suklaamunan sisällä oleva muovimuna ja sen sisällä kaksi kulkusta vaimeasti helisemässä. Pallo on täytetty kotimaisen Lennol Oy:n ekovanulla, joka on tehty kierrätetyistä pet-pulloista.

loruboy+013.JPG


loruboy+025.JPGloruboy+027.JPG


loruboy+030.JPG

PicMonkey+Collage+2.jpg

Oih, tule kesä jo...

(shortsit, lippis ja pallo saatu blogiyhteistyön kautta)