Ihanaa maanantai huomenta.

Täällä ollaan jo niin fiiliksissä tulevasta Pääsiäisestä ja keväästä kaiken kaikkiaan, että vaikka tarkoitukseni olikin eilen iltapäivällä Lorun syysmalliston kuvauksien jälkeen heittäytyä ihan vaan sohvalle ja laittaa jalat taivasta kohden niin päätinkin kuitenkin kaivaa askartelutavarat esille ja askartelimme nti F:n kanssa muutaman pienen "linnunpöntön".

Stereoita siis pyydettiin mukaan Lorun syysmalliston kuvauksiin, johon he ilomielin suostuivat. Vähän ennakkoon kuitenkin jännitettiin, että kuinkahan tyttöjen käy, kun kuvausten aika tulee. Mutta hienosti stereot hoitivat homman ja tulokset näette tekin sitten, kun mallisto loppu kesästä julkaistaan.

Mutta niihin linnunpönttöihin. Alkuperäinen ohje kuvineen löytyy täältä. Ja vaikka et unkarin kielen taitaja olisikaan niin no hätä kuva kertoo tälläkin kertaa enemmän kuin tuhat sanaa. Ja oikeastaan tämä ohje ei ole monimutkaisen mutkikkaimpia vaan melko simppeli.

PicMonkey+Collage.jpg

   Mukavaa alkanutta viikkoa.

P.S. Meillä on Pääsiäisen menu vielä ihan levällään. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.