Voi miten ihanaa onkaan herätä linnunlauluun ja kevyesti poskipäätä kutittavaan auringonsäteeseen. Oliko sinun herätyksesi samanlainen?

Kipaisin eilen illalla pikaisesti lähimetsään ja hain muutaman risun risumaljakkoa varten. Tähän maljakkoon voikin sitten hankkia tämän viikonlopun viikonloppukukat. Mitkähän siihen sopisivatkaan? Jotain nätisti reunojen yli roikkuvaa ehkäpä.

 

risumaljakko%20010.jpg

 

risumaljakko%20002.jpg

 

Laitoin lasipurkin ympärille kuminauhan ja sitten vain asetelin sopivan mittaiseksi pätkityt oksanpätkät purkin ja kuminauhan väliin. Pyöräytin askarteluteippiä risujen ympärille ja poistin kuminauhan. Teipin päälle vielä hiukan juuttinarua ja valmista tuli. Tämä sopii siis kaikessa yksinkertaisuudessaan maanantai askartelijoillekin. Ja mikä parasta tämän voi helposti purkaa takaisin atomeiksi ja loihtia sitten taas jotain ihan uutta.

 

risumaljakko%20008.jpg

Mukavaa viikonloppua.