Pääsisäiskattausta varten askartelin hyvin yksinkertaiset ja luonnonläheiset servettirenkaat. Pääsiäiskattaus pitäisi mielestäni olla raikas, ihanan valoisa ja keveä mutta samalla myös rauhallinen. Luonnonläheiset servettirenkaat tasapainottaa valoisaa ja pirteää keltaista, eikös?

servettirenkaat+006.jpg
 
servettirenkaat+005.jpg
 
servettirenkaat+015.jpg

Lautasliina: Marimekko Kurjenpolvi // Lautanen: Iittala Teema // Aterimet: Hackman Sorsakoski
 

 

servettirenkaat+019.jpg

 

servettirenkaat+022.jpg

Ja vielä Tangle Teezer arvonnan voittaja, joka arvoin taas ihan randomina (random.org):

 
Messissä ehdottomasti. Yksi Tangle teezer jo löytyy taloudesta, mutta toinen olisi erittäin tervetullut kuin myös invisibobblet, joita en ole vielä päässyt testaamaan. Kaksi arpaa kiitos ^_^ kaljukeiju@gmail.com
 
Onnea! 
Laitathan yhteystietojasi tulemaan niin saadaan paketti matkaan.