Juuri sopivasti ennen kesää saimme testattavaksemme uutuus tuotteet Anton&Ninan valikoimasta nimittäin Tangle Teezer harjan ja Invisibobble ponnarit. Kumpainenkaan ei ole sinänsä uusi juttu mutta uusi Anton & Ninalle ja uusi meille. Kokeilemisen arvoinen pariskunta kaiken kaikkiaan.

tangle+003.JPG

Lyhyen käyttökokemuksen jälkeen voimme sanoa, että Tangle Teezer selättää sitkeimmätkin takut ja harjaaminen tuntuu mukavalta. Myös Invisibobble-ponnarit taisivat tulla stereoiden päähän jäädäkseen.

Näidenhän ponnareiden ei pitäisi vahingoittaa hiusta yhtä paljon kuin tavallisen ponnarin ja se jos mikä  on hyvä uutinen, sillä stereoiden hiukset on paljon kiinni varsinkin kesäaikaan kun touhutaan paljon ulkosalla ja hiki tulee helposti. Tämä hiuslenkki ei kastu, ei löysty ja se on helppo irrottaa hiuksista. Sopii siis kesäisiin vesileikkeihinkin mainiosti.
Ei kastu, ei löysty ja helppo irrottaa hiuksista
Ei kastu, ei löysty ja helppo irrottaa hiuksista


tangle+021.JPG

tangle+014.JPG

tangle+028.JPG

Ja sitten päivän paras.Teillä lukijoillakin on nyt mahdollisuus voittaa oma Tangle Teezer -harja / Invisibobble-paketti. 
Kommentoi siis tätä postausta. 8.4.2014 klo.23.59  mennessä osallistuaksesi arvontaan. Kirjautuneet lukijat ovat mukana kahdella arvalla ja muut saavat yhden arvan. (Toki lukijaksi voi kirjautua myös arvonnan aikana)
Mikäli et seuraa blogia päivittäin muista myös jättää sähköpostiosoitteesi.

Voit toki ostaa omasi -10% alennuksella, jonka Anton&Nina tarjoaa Rauharentolan lukijoille toukokuun 2014 loppuun saakka. Alen saa aktivoitua koodilla RR0413  ja se koskee koko valikoimaa.

tangle+004.JPG
  
Onko muilla kokemuksia tästä harjasta ja/tai näistä ponnareista?

blogiyhteisty%C3%B6.jpg