Sain mahdollisuuden lähteä Virvatuli shopin kanssa blogiyhteistyöhön ja en olisi voinut olla enemmän innoissani. Yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan meille kaksi ihanaa valaisinta. Meillähän oli hakusessa valaisimet lastenhuoneisiin, joten tämä tuli kuin tilauksesta.

Virvatuli shop on ihan hetki sitten avannut uuden verkkokaupan. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, sillä ihanien valaisimien lisäksi sivut tarjoavat melko kattavan paketin vinkkejä oikeanlaisen valaisimen valintaan oli kyseessä sitten makuuhuone tai keittiö. Mä ainakin kiinnitän liian usein huomiota pelkästään ulkonäköön ja uhraan liian vähän ajatuksia valaistuksellisiin puoliin. Ja daa, sehän se valaisimen tärkein tehtävä kuitenkin on, valaista. Oikeassa paikassa oikealla tavalla.

Yhdessä Virvatuli shopin henkilökunnan kanssa meille valikoitui Jive riippuvalaisin ja Kellokas riippuvalaisin.  Jivessä valo pääsee kauniisti punotun narukuvion läpi. Rikkoutumattomana Jive sopii hyvin esimerkiksi  juuri lastenhuoneisiin.

virvatuli+011.JPG

virvatuli+020.JPG

virvatuli+021.JPG

Kellokas taas puhutteli minua heti muotokielellään. Niin meidän juttu. Ja sen pyöreä muotokieli jatkaa hyvin minimiehen huoneen jo olemassa olevia pyöreitä muotoja. Lähes täydellinen siis.

virvatuli+006.JPG

virvatuli+009.JPG

virvatuli+007.JPG

Yks vain niistä kaunein on...tai ehkäpä kaksi.
Mitäs te tykkäätte näistä?