3.jpg

 

Joko sinä olet törmännyt artikkeliin, jossa kerrotaan banaanin terveysvaikutuksista? Ainakin somessa tämä linkki on kietänyt varsin ahkerasti. Muutaman jutun jo tiesinkin mutta osa oli aivan uutta tietoa. Ja siitä kaikesta viisastuneena päätin heti lisätä banaanin jos toisenkin ruokavaliooni.

PMS, närästys, verenpaine, krapula ja moni muu saavat helpotusta keltaisesta kaveristamme. Ja mikä onkaan ihanampaa kuin aloittaa päivä banaani-kookos smoothiella. Ja tässä siihen maailman helpoin ohje.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

 

1.jpg

 

Banaanin lisäksi tässä siis kookosmaitoa. Olen muuten täysin hurahtanut kookokseen. Ostin viikonloppuna purkillisen kylmäpuristettua kookosöljyä ja ah se on niin ihana ihon kosteuttaja. Oletteko kokeilleet? Nyt aamutuimaan luin jutun kookosöljyn käyttämisestä "suuvetenä"...hmm kaikkea sitä onkin. Ehkäpä uskaltaudun testaamaan. Tämän aamun aloitin kuitenkin vielä perinteisesti kahvilla ihan sisäisesti nautittuna.

Pirteää viikonalkua, taas mennään.