Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä invisibobblen kanssa ja tuotteet on saatu osana yhteistyötä.

 

1.jpg

 

Tässä postauksessa keskitytään tämänhetkiseen major luokan ongelmaani nimittäin huonokuntoisiin ja katkeileviin hiuksiini, ja siihen kuinka pidän niitä kiinni vaikka vapaana ne varmasti voisivat paremmin.

Imetys on päättynyt jo ikuisuus sitten mutta hiukset ovat edelleen melkoisen huonossa kunnossa ja niitä lähtee ihan liikaa. Muutamaan vuoteen en ole hiuksiani värjännyt sitä ennen paljonkin. Hiuslaatuni on aina ollut varsin ohut suorastaan pumpulimainen. Tästä vähästä ei ole varaa antaa yhtään pois ja jokainen katkennut hius on suuri menetys. Tehokuuri on aloitettu mutta muutoksia ei tietenkään synny hetkessä.

Yhteistyökamppis osui siis juuri oikeaan saumaan ja pääsin nyt itsekin testamaan näitä ihmeponkkareita joiden luvataan olevan hellävaraisia hiuksille. Ja koska hiukseni ovat paljon (= aina) kiinni niin tämä toimikoon alkuna valoisammalle hiustulevaisuudelleni.

 

2.jpg

 

Muutaman päivän testituloksen perusteella voin sanoa, että nämäkin repivät hiusta jokin verran mukanaan (tai sitten sitä irtoaa hiuslenkistä huolimatta) mutta selkeästi vähemmän kuin normaalia hiuslenkkiä käytettäessä.

Kovin kaunista lopputulosta en näillä onnistunut saamaan. Paksummassa hiuslaadussa näyttää varmasti paremmalta.

Ponnari pysyy kuitenkin paikallaan napakasti ja hiuksia irtoilee lenkin mukana vähemmän joten eiköhän nämä ainakin kotiponnareina lunasta paikkansa.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

 

Lisätietoja invisibobbleista löytyy nettisivuilta ja Facebookista. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin.

 

3.jpg

 

Löytyykö lukijoistani muuten vielä sellaisia, jotka eivät ole tällaisia koskaan testannutkaan?