Hih, tulipas otsikosta muuten melkoinen sanahirviö.

Onko postilaatikkoosi tipahtanut kutsua kesähäihin? Meillä on tiedossa ainakin yhdet kesähäät, joten pääsen laittautumaan parhaimpiini edes kerran tänä kesänä. Juhlavaateinspiraatiota lähdin etsimään pitkästä aikaa yhden kestosuosikkimerkkini Espritin valikoimista heidän omasta verkkokaupastaan. Ja samalla kokosin muutaman erilaisen kokonaisuuden teidänkin nähtäväksi. Espritin vaatteet ovat aina olleet ajattoman tyylikkäitä, juuri sopivan yksinkertaisia ja usein malleiltaan ja leikkauksiltaan mun vartalolle juurikin sopivia.

 

PicMonkey%20Collage%203.jpg

mekko | laukku | kengät

 

Ajaton musta on jo nykyisin melkoisen hyväksytty väri häissäkin. Mustaa kokonaisuutta on hyvä kuitenkin taittaa esimerkiksi asusteilla hieman pehmeämmäksi. Hentoinen pinkki sopii hyvin mustan rinnalle.

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

mekko | laukku | kengät

 

Luonnonläheiseisillä väreillä et kiinnitä liikaa huomiota. Mutta ne ovat silti kauniin juhlavia.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

for her

mekko | laukku | kengät

for him

puku | solmio | paita | kengät

 

Tummansininen on ollut jo pienen iäisyyden yksi mun lemppariväreistäni. Aina yhtä tyylikäs ja hillitty. Lisäksi tummansinisen ympärille on helppo rakentaa siipan vaatteiden kanssa mätsäävä kokonaisuus.

 

Mikä tyyli puree suhun eniten ja mikä kollaasien mekoista on sun suosikkisi?

 

Ihanaa muuten, että helteet on täällä. Ja vielä ihanampaa on nauttia niistä kotona.