Asiaa kenkien säilytyksestä. Eräässä Facebook ryhmässä käytiin keskustelua siitä kuinka kenkien säilytys on järjestetty pienissä tuulikaapeissa sellaisissa perheissä, joissa kenkiä on enemmän kuin vain sun ja mun.

Meillä ei oikestaan ole kovinkaan pieni tuulikaappi mutta emme ole myöskään halunneet täyttää sitä kokonaan pelkillä kengillä, joita meiltä kuitenkin löytyy jokunen pari(kymmentä) . Meillä kenkien säilytys on siis ratkaistu näin:

 

1.jpg

 

Kenkähyllyt ovat muistaakseni Jyskin pinottavia LUPO hyllyjä ( niitä saa välillä erittäin edulliseen hintaan). Pino on kiinnitetty muutamasta kohtaa kulmaraudoilla kiinni seinään, jolloin se ei huoju eikä heilu. Lapsiperheessä, kun turvallisuutta ei voi koskaan huomoida liiaksi.

 

4.jpg

 

Isojen kengät ylös ja pienten kengät alas. Näin jokainen saa omansa helposti. Kenkähylly mahtuu kaikissa pienuudessaan kivasti oven taakse, jolloin oven ollessa auki koko komeus menee näpsäkästi piiloon. Ei ehkä maailman kaunein mutta varsin kätevä kuitenkin.

 

2.jpg

 

3.jpg

 

Onko teidän tuulikaapissa/eteisessä ruuhkaa vai miten teillä on kenkien säilytys ratkaistu?

 

Mukavaa keskiviikkoa.