Pitkästä aikaa myös olohuoneessa on tapahtunut pieniä sisustuksellisia muutoksia. Makuuhuoneen muutoksen yhteydessä nimittäin  vapautui käytöstä printtiverho, jonka meinasinkin vaan pestä laittaa kaappiin. Mutta vielä ennen sitä päätin kuitenkin testata miltä se näyttäisi olohuoneessa valkoisten läpikuultavien verhojen kanssa. Tämä kuuluu sarjaan hetken mielijohteesta tehdyt sisusutusratkaisut.

 

Olohuoneen sisustusratkaisut määrittelee paljolti tv tai tarkemmin antennipistorasia, joita olohuoneessamme on vain yksi. Eli ellei piuhoja halua vedellä metritolkulla joko lattiaa tai kattoa pitkin huonekalujen täytyy olla sijoiteltuna kuten ne nyt ovat. Suuremmassa muutoksessa tarvittaisiin ehdottomasti siis ainakin muutaman ammattilaisen apua. Mutta niihin verhoihin siis ja lopputulokseen.

 

12.5.2014%20012.jpg

 

Lopputuloksena oli ehkä hiukan loftmainen tunnelma. Aika kiva oikeastaan, vaikka tunnelmaltaan olohuone onkin nyt täysin erillainen kuin aiemmin.

 

12.5.2014%20009.jpg

 

12.5.2014%20005.jpg

 

Tämä verho olohuoneessa innoitti muutamaan muuhunkin juttuun mutta niistä enemmän ensi viikolla. Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa.