Huomenta, niinpä on sekin arkivapaa vietetty ja taas hetkeksi ruotuun ennen viikonloppua vai lomaillaanko teillä tänäänkin?

Tiedettäkö mitä? Vaikka usein tykkäänkin kertoa omista toiveistani ja unelmistani juuri tänään haluaisin keskittyä kuuntelmaan teitä. Ja mielelläni kuulisin mistä kaikesta haluaisitte lukea tai vaikkapa vaan katsella kuvia? CASAan muuton myötä ainakin mikäli kävijämääriin on uskomista jokunen uusikin lukija on löytänyt tiensä Rauharentolaan. Kertokaa siis juuri nyt syntyneitä tai matkan varrella muhineita postaustoiveitanne tai vaikkapa kysymyksiänne. Minä toteutan niitä parhaani mukaan.

Mikä siis kiinnostaa koti, sisustus, arki, diy, askartelu vai jokin aivan muu?

 

Marketanpuisto%20026.jpg

 

" When you look at a field of dandelions, you can either see a hundred weeds or a hundred wishes."

Nyt saa siis heittää ajatuksia ilmoille ja lupaan aloittaa jo ensi viikolla toiveiden toteuttamisen.

Toiveikasta päivää.