Mitä sinulle tulee mieleen nimestä Ristomatti Ratia? Mun ajatukset voi helposti tiivistää seuraaviin sanoihin suomalaisuus, skandinaavinen yksinkertaisuus, vesi ja puu. 

Ratiashopista sain yhteistyön merkeissä testattavakseni uutuustuotteen puulaatikon, joka löytyy verkkokaupan valikoimasta ihan näillä näppäimillä.

 

4.jpg

 

Itse asiassa kaipailin vanhaa puulaatikkoa hetki sitten. Tämä ei ole vanha mutta kertakaikkisen ihana ja pakko sanoa, että nähtyäni sen, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kaunis kuultomaalattu valkoinen lumosi täysin. Mä olen niin helppo nakki.

Mäntyisiä puulaatikoita on saatavilla  kaksi värivaihtoehtoa kuultovalkoinen ja kuultomusta. Laatikko on mitoitettu niin (30 x 46 x 18,5), että siihen mahtuu mm. 24 0,5l tölkkiä.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

Mä päätin kuitenkin kuvata laatikon tyhjänä, koska en halua antaa mielikuvaa, että se soveltuisi vain johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Sillä oikeasti tätä voi käyttää lähes mihin vaan. Vielä en ole päättänyt minne ja mihin käyttötarkoitukseen tämä meillä päätyy. Niin monta vaihtoehtoa ja se kuuluisa valinnanvaikeus.

 

3.jpg

 

1.jpg

(Tuote saatu osana blogiyhteistyötä.)

 

Puulaatikoista viikonloppusuunnitelmien pariin. Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on / mitä aiotte tehdä viikonloppuna?  Me tavataan tänään pieniä ja isoja ystäviä. Huomenna aamupäivällä käydään kurkkaamassa asukasyhdistyksen järjestämä Siivouspäivän kierrätyskarnevaalitapahtuma (pihakirppis) ja loppupäivä kuluukin sitten taas golfleskenä. Sunnuntaille  ei ole vielä suunnitteilla mitään ihmeellistä mutta eiköhän sekin päivä vielä ehdi täyttyä.

Entäpä te?