Hälsningar från Stockholm. Minilomasta selvitty normaaleista perheloma kommeluksista huolimatta. Onneksi kesällä matkustelu on mukavan rentoa. Silja Serenadella viihtyi iso ja pieni ja Tukholma kylpi ihanasti heinäkuun auringossa.

Käsilaukun tilalle nappasin matkalle mukaan rennomman kesäkassin. Melkein kaikki mun kesäkassit on kevyitä, tilavia ja ilmeeltään iloisempia kuin talviaikana käyttämäni käsilaukut.  Ja korikassit jos mitkä ovat niitä kesäkasseja parhaimmillaan. Vai millaisista kesäkasseista sinä pidät?

 

RISTEILY%20005.jpg

 

RISTEILY%20013.jpg

Korikassi: Kaunis Coto

 

Me muuten nautittiin lomasta täysin palkein ja kuvaaminen vähän jäi. Muutamat fiilistelykuvat haluan kuitenkin teidän kanssanne jakaa.

 

RISTEILY%20012.jpg

 

RISTEILY%20019.jpg

 

 

RISTEILY%20016.jpg

 

 

RISTEILY%20017.jpg

 

 

RISTEILY%20018.jpg

 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Nautitaan vielä kesäsästä ja lämmöstä.

Pus.

 

(Laukku saatu osana blogiyhteistyötä.)