Ajattelinpa esitellä teille jo aikaisemmin tällä viikolla postauksessa vilahtaneen kesäkassin hiukan tarkemmin. Tämä kassi siis löytyy Kauniin Coton valikoimista ja ken sitä on jo siellä ehtinyt käydä kurkkaamassa tietää, että se näyttää hiukan erillaiselta kuin postauksessani. Ai miksikö? No mä "taioin" maalaisromanttisesta kassista hiukan city lookin sopivamman version juuri ennen meidän matkaa.

 

RISTEILY%20001.jpg

 

RISTEILY%20002.jpg

 

Ajatuksenani oli ensin alkuun käyttää kapeaa vaaleanbeigeä ihan tavallista vyötä joka olisi sointunut lenkkeihin lähes täydellisesti. Mutta koska sen pituus ei riittänyt kassin ympäri siirryin suunnitelmaan B. Juuttinaruvyö oli sopivan mittainen ja sai aikaan sen hakemani city lookin.

 

RISTEILY%20006.jpg

 

Kumpiko tyyli puree sinuun paremmin romanttinen vai tämä toinen? Vai laittaisitko koristeeksi kenties jotain aivan muuta?

Ihanaa päivää <3!

 

(Kassi saatu osana blogiyhteistyötä)