Rakas ystäväni vihitään Helsingin Vanhassa kirkossa ensi viikonloppuna. Ja pienoisen mekko______n <------ (se sana down under mihin ei koskaan toivoisi joutuvansa) jälkeen olen päätymässä tähän siniseen mekkoon. Mutta koska mikään ei ole vielä varmaa niin näette toistaiseksi vain tälläisiä sneak and peek tyylisiä kuvia. Koko totuus selvinnee sitten myöhemmin.

 

blue%20dress%20003.jpg

 

Ostin tämän mekon juuri tätä juhlaa varten mutta, kun h-hetki koittaa saatan aivan viime metreillä vaihtaa tämän mekon johonkin aivan toiseen. Juuri sellainen mä olen. Se mikä näytti eilen oikealta valinnalta ei välttämättä ole se paras enää huomenna. Miten sen oikean löytyminen on aina yhtä vaikeaa? Onko tuttua?

 

blue%20dress%20007.jpg

 

blue%20dress%20004.jpg

 

Mekkostressistä huolimatta ihanaa maanantai aamua.

Nautitaan elämän pienistä iloista, kuten pitkään nukkuvista lapsista <3.