Keittiöstä taas terve. Tällä kertaa mulla on asiaa hieman isomman lapsen ruokailusta ja huomenna varmaan sitten itse keitiöstä. Koulun alkuun on enää tovi ja päivärytmin muutos on käynnistetty. Ei enää ilta kukkumista ja aamupaloja puolen päivän aikaan. Myös aamupalat muuttavat muotoaan koulujen alkaessa. Niin kutsuttu aamupala vaihtuu kunnon aamupalaksi sillä aamiainenhan on juuri se, joka virittää aivoihin energiaa koulupäivää varten.

 

1.jpg

Kulho: Iittala | Murolaatikko: Home & Garage (saatu blogin kautta) | Tyttö: homemade

 

2.jpg

 

Vaikka nti F onkin ajoittain erittäin heikko syömäri niin  puuro on silti aamiaisherkku numero 1. Puuron lisäksi myös murot maistuvat. Olen yrittänyt suosia täysjyvä muroja niiden vähän höttösempien sijaan. Kuitua, kuitua ja kuitua. Puuron ja murojen kaveriksi sitten jotain hedelmää ja useimmiten myös tuoremehua. Minkälaisilla pöperöillä teidän pienokaiset aloittaa päivän?

 

3.jpg

 

koulu%20alkaa%20004.jpg

Liitutaulu: Home & Garage (saatu blogin kautta)

 

Ja jottei koko postaus mene ihan puuroksi niin asiaa siitä puuron vierestäkin. Mikäli mielesi tekee hankkia hiukan piristystä keittiöösi niin mulla on hyviä uutisia. Sain arvottavakseni  50 eur verkkokauppa lahjakortin Home & Garage verkkokauppaan. H&G:n valikoimista löytyy monta mukavaa juttua keittiöön ja muuallekin tottakai.

 

Arvonnan säännöt:

- 1 arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla mitä klikkailisit ostoskoriisi tuolla lahjakortilla.

- 2 arpaa saat kommentoimalla & tykkäämällä Rauharentolan Facebook- sivuista.

-3 arpaa saat linkittämällä arvonnan vielä  omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi julkisesti ( lisää kommenttiisi linkki, josta selviää arvonnan linkitys omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi).

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana tavoittelemassa lahjakorttia.
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 15.8.2014 klo. 23.59.
 
Onnea arvontaan!
 
Lahjakortti tulee käyttää viimeistään 31.8.2014 ja siksi onkin tärkeää, että arvonnan päättyessä saan voittajaan nopeasti yhteyden. Mikäli en syystä tai toisesta saa voittajaan yhteyttä arvon palkinnon uudelleen 18.8.2014.

 

 

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Home and Garagen kanssa. *