Kotimaiset omenat on nyt parhaimmillaa ja meillä niitä syödään paljon. Helppo mutta ah, niin herkullinen ruoka syntyy kauden omenoista, broilerista ja ohrasta.


omppu%20003.jpg


Broileri-omena-ohravuoka

600g marinoituja broilerisuikaleita

2dl ohrasuurimoita

4-5 puutarhaomenaa

5dl omenamehua

1 kasvisliemikuutio

2dl ruokakermaa

(mausteita omien mieltymystesi mukaan)


Paista broilerisuikaleet (mausta halutessasi) ja pilko omenat. Laita vuokaan paistetut broilerisuikaleet ja omenakuutiot. Kaada sekaan ohrasuurimot. Lämmitä omenamehu ja liota siihen kasvisliemikuutio. Kaada omenakasvisliemi ja ruokakerma vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa tunnin verran.


omppu%20002.jpg


Syksyistä vaihtelua ruokalistalle, kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Toiveikasta torstaita!