Kutistuvatko keittiön kaapit käytössä? Jos niin tapahtuu mihin siitä voisi valittaa? Meillä oli hetki sitten kaappitilaa ihan sopivasti ja nyt tuntuu, että kaapit ovat ihan overloaded. Akuuttiin säilytysongelmaan hankin pari säilytyskassia h&m home:sta. Jälkikäteen ajatellen järkevämpää olisi varmaan ollut hiukan karsia kaappien sisältöä eikä hankkia lisää säilytystilaa. No mutta, kun kaapit tulee siivottua ja tilaa taas kaikille sitä tarvitseville nämä kassit on helppo uudelleensijoittaa lähes minne vain.

 

1.jpg

 

Keittiö ei juurikaan ole esiintynyt täällä blogin puolella ja syykin siihen on varsin yksinkertainen. Mä inhoan tuota välitilan väriä mikä ikinä se onkaan väriltään. Mä haaveilen kaakeleiden maalaamisesta tms. Onko kenelläkään kokemusta siitä? Onko kuinka helppo tehdä itse ja mitä tulee kaikkine tykötarpeineen maksamaan? Tai mitäpä muita helppoja ratkaisuja olisi välitilan uudistamiseksi?

 

3.jpg

 

2.jpg

 

4.jpg

 

Keittiön sisustus kaikkinensa on varsin haasteellinen juttu ja täytyy myöntää, että sen kanssa mulla menee usein sormi suuhun. Meillä keittiö on kovassa käytössä ja sisustuksen tulisi olla sen mukainen, arjen ja kovan kulutuksen kestävä. Mä pidän meidän rauhallisen harmaista ja yksinkertaisista ovista. Mä pidän myös kivijäljitelmä tasosta. Säilytyksen tasoilla haluaisin jotenkin hillitymmäksi. En kuitenkaan halua siirtää kaikkia kaappeihin sillä haluan myös, että usein käytössä olevat asiat ovat esillä. Mahdoton yhtälökö?

 

Kerro ihmeessä jos sulla on joku kokeilemisen arvoinen idea.

 

Mä lähden nyt valmistautumaan ystäväni tämänpäiväisiin häihin. Eilen mekkoa sovittaessani iski aivan järjetön "rumuuskohtaus", tiedettäkö sellainen ei tästä ruhosta saa nättiä tekemälläkään tunne? No, yritän kuitenkin saada jotain aikaiseksi, joten nyt pus ja mukavaa lauantai päivää.