Mun mielestä pannukakku on aina muistattunut kuun pintaa. Ja siksipä mä tykkäänkin kutsua tätä nimenomaista pannukakkua TunaLuna pannukakuksi. Se, kun kätkee sisälleen mm. tonnikalaa.  Ja koska tämän päivän lounasseuramme on ruokarajoitteinen, se valmistui tänään gluteenittomana ja maidottomana.

 

1.jpg

 

TunaLuna Pancake

7dl kauramaitoa

3 kananmunaa

4 dl Semper hieno jauhoseosta

1tl levinjauhetta

1tl suolaa

mausteita oman maun mukaan

100g sulatettua sinistä keijua

2 prk tonnikalaa

keltainen paprika

1 prk ananasta

 

Paistetaan 225 asteissa uunissa n.30 min kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoillaan vaikkapa puolukkahillon kera.

 

2.jpg

 

Nams. Tuskin maltan odottaa lounasaikaan asti.

Maukasta päivää.