Hiivin, hiivin ja haistelen, marjojakin joskus maistelen.

Olen ihan tavallinen kettupoika, kolossani ahmin puolukoita.

Syksyisin minulla on kaulassani lämmmin huivi ja tuulessa kaikki pyykkini kuivi.

Olen ihan tavallinen kettupoika, jonka posket muistuttaa omenoita.

(Rauharentolan runoilija)


n3.jpg


Minimies sai testattavakseen yhteistyön siivittämänä Lorun syysmalliston kettu-sarjasta tuubihuivin ja kääntöpipon.  Kääntöpipo on toiselta puolelta raikas oranssi-valkoraitainen. Kettutrikoo on luomupuuvillaa ja raitatrikoo puolestaan kotimaista 100% puuvillatrikoota. Lorun Kettu-sarjan syötävän suloisen ja iloisen kuosin on Lorulle suunnitellut Susanna Mattheiszen. Sarjaan kuuluu pipon ja tuubin lisäksi ainakin paita, leggarit ja torkkupeitto vauvoille.

                             

n6.jpg


8.9%20020.jpgn.jpg


n1.jpg


n4.jpg


Ja koska me ihastuttiin tähän kettupipoon niin paljon, niin toivomme myös, että sinäkin ihastuisit. Ja jotta voisit ihastua tarvitset tietenkin pipon ja siksi yksi sellainen yhteistyössä Lorun kanssa nyt arvotaankin.

Kerro siis mikä on lempparisi koko Lorun uudesta mallistosta ja saat yhden arvan. Malliston löydät täältä. Voit tuplata mahdollisuutesi klikkaamalla itsesi sekä Rauharentolan että Lorun Facebook sivulle ja tykätä niistä. Arvonta alkaa nyt ja päättyy  17.9.2014 klo. 23.59

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

Ilmoita kommentissasi siis mikä on malliston ehdoton lempparisi ja monellako arvalla tavoittelet pipoa, yhdellä vai  kenties kahdella.


n5.jpg


Happamia sanoi tämä kettu puolukoista <3.