Huomaan palaavani takaisin juurilleni, maanläheiseen, luonnolliseen, neutraaliin värimaailmaan. Se vaan on ominta mua ja sellaisessa ympäristössä viihdyn parhaiten. Yksinkertainen ja ilmava pellava inspiroi mua ihan valtavasti tällä hetkellä. Rauhallinen, luonnollinen, pehmeä, kertakaikkisen ihana pellava. Sillä on vaan lähes maaginen kyky luoda ympäristöstään ihanan rauhallinen ja tyyni vaikka se materiaalina onkin varsin rouhea.

 

pellava%20002.jpg

 

pellava%20003.jpg

 

pellava%202%20001.jpg

 

pellava%202%20003.jpg

 

Seuraavalla Ikean reissulla taitaa mukaan tarttua jokunen metri  Aina -kangasta joko valkoisena tai luonnonvärisenä uusia verhoja varten. Onko teillä muuten kokemusta kyseisestä kankaasta ja sen laadusta? Hinta ei ainakaan päätä huimaa.

 

Nyt mukavaa lauantaita, nautitaan ihanasta syksystä <3.