Mikäli näin syksyn tullen kaukokaipuu iskee voi sisustukseen tuoda pienin yksityiskohdin vaikkapa ripauksen marokkolaista tunnelmaa. Se sopii todella hyvin myös pelkistetyn, vaalean skandinaavisen sisustuksen mausteeksi. Simsalabim ja muutamalla harkitusti valitulla eksoottisella sisustustuotteella voit saada vaikka mitä mielenkiintoista aikaan. Muutokseen ei oikeasti tarvita kuin muutama pikku juttu kuten jokin tekstiili tai koriste-esine. Mutta kuten ruoan maustaminen tämäkin on kuitenkin taitolaji, vähän on vähän ja liika on liikaa.  Tässä muutamia rentoja ja luonnonläheisiä marokkolaisia viboja, joita voisin itse valita mausteeksi meidän kotiin.


Zoco%20Home%20palmerie-4-L.jpg


DSC_9596-XL.jpg


Kuinka jännittävää olisikaan lukea lapsille vanhaa berberi satua villisorsasta, korpista ja ketusta marokkolaisen lyhdyn loisteessa. Mitäpä muuten luulette, kuka siinä sadussa nappasi pidemmän korren?


DSC_9626-L.jpg


Zoco%20Home%2C%20hamam%20bowl-6%2089.jpg


Zoco%20Home%20Marrakech%20ceramic-2-XL.j

Kuvat: Zoco Home


Tuhat ja yksi yötä, lumoaa mut vieläkin. Entäpä sut?