Tälläisinä synkkinä ja sateisina päivinä kahvia kuluu ihan saavikaupalla. Vaikka syksy onkin kaunis niin kyllä tämä pimeys vaan väsyttää ja kofeiinintarve kohoaa kattoon. Oletteko huomanneet saman? Mä napsautin jo varmaan kolmannen kerran  tänään kahvinkeittimen päälle ja odottelen jo ihanan mausteista ja vahvaa kahvia kuppini täytteeksi. Mä taidan olla ihan addikti.

 

DSC_0015%20rauharentola.jpg

 

Mä olen aina ollut kahvin suhteen aikas nirso. Mitä vahvempi sen parempi. Oikeastaan inhoan sellaista läpinäkyvää tiskivettä ja jätänkin sellaisen mielummin juomatta ja valitsen vaikkapa teen. Chailatte on mun henkilökohtainen teelemppari. Kahvin tulee siis olla tarpeeksi vahvaa, mustaa ja makeuttamatonta. Tykkään siitä, että kahvissa on twistiä mutta ihan peruskahvikin käy kunhan se on tarpeeksi vahvaa.

 

DSC_0017%20rauharentola.jpg

 

Mä unelmoin jo jouluisesta manteli-suklaakahvista, hmm niin hyvää. Mikä on sun kahvilempparisi?

Kahvin tuoksuista iltapäivää.

Pus.