Musta5101 sarjan fanit ja miksei muutkin. Blogin Facebookin puolella villauttelinkin jo eilen  kuvaa mukavasta perjantai yllätyksestä, joka tuo ihanasti mieleen loppukesän tuoksut ja muistot.  Musta perhe on nyt nimittäin kasvanut keittiösuihkeella, josta moni sai jo varmaan ensimakua syksyn Habitare messuilla. Mutta jos tämä juttu on mennyt kokonaan ohi niin tiedoksi vaan, että tämä Zinotin keittiösuihke valmistettu Suomessa luontoystävällisistä raaka-aineista, eikä se sisällä parabeenejä. Tuoksuna käsitiskiaineestakin tuttu mustikka. Se sopii kaikille keittiön pinnoille ja tässä suihkepullossa on muuten katseenkestävä tyylikäs musta muotoilu.


DSC_0011%20rauharentola.jpg


DSC_0012%20%282%29%20rauharentola.jpg


Itse juurikin ihastelin tätä musta5101 uutuus tuotetta (ja tietenkin myös Mayn koreja) Habitare messuilla ja ihanat Zinotin naiset lähettikin ne molemmat sitten keittiöömme, ISO kiitos.


DSC_0007%20rauharentola.jpg


Paketissa oli mukana myös yksi 30x30 bambuviskoosirätti, joka on erityisesti suunniteltu keittiöpinnoille. Bambu on materiaalina itsestään antibakteerinen ja siksi siis ehdottomasti tavallista tiskirättiä hygieenisempi vaihtoehto. Likaantuessaan tämän rätin voi helposti pestä pesukoneessa. Ja se kauhea tiskirätin haju, sitä ei tule. Voin luvata. Ja  koska meitä löytyy jo muutama tämän lajin edustaja päätinkin arpoa  tämän viimeksi saapuneen teidän kesken.


Musta%205101.jpg


Mikäli siis haluat osallistua Bambuisen keittiörätin arvontaan  jätäthän kommenttisi kommenttikenttään. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 18.10.2014 klo.12.00.


Olen muuten tällä viikolla kokeillut pienimuotoisesti ns. yhteistyöpostausten viikkoa. Olettekin varmaan huomanneet, että postaukset ovat tällä viikolla olleet kovin yhteistyöpainotteisia. Vai oletteko? Mitä mieltä olette tästä? Onko kiva, että yhteistyöt on sikin sokin muiden postausten joukossa vai keskitettynä näin omaksi paketikseen? Kuulisin mielelläni teidän mielipiteitänne asiasta.


Nyt suihkuun ja lauantai kauppaan. Ihanaa päivää. Pus.


(Postaus on toteutettu yhteistyössä Zinotin kanssa ja tuotteet on saatu osana yhteistyötä)