Tallinnasta en löytänyt oikein mitään ostettavaa itselleni. Lasten tuliaisten lisäksi mukaan tarttui oikeastaan vain tämä pieni ja sievä lasinen vesipullo. Ihastuin lounassaalaatin kanssa pöytään tuotuun vesipulloon niin, että pakkohan se oli saada mukaan.

 

DSC_0017%20rauharentola.jpg

 

DSC_0024%20rauharentola.jpg

 

En vielä edes liottanut etikettiä pois sillä se on kauniin harmaa ja oikeastaan aika mukava yksityiskohta pullossa. Leikkasin yhden oksan ruukkuruusustani ja pistin sen pulloon. Yksinkertaisen kaunis ja herkkä.

 

DSC_0028%20rauharentola.jpg

 

DSC_0027%20rauharentola.jpg

 

DSC_0026%20rauharentola.jpg

 

Torstaina ilmestyy muuten Parhaat Kotiblogit -lehden joulunumero, josta löytyy meidän CASAlaistenkin tuottamaa materiaalia. Kannatta käydä kauppareissulla kurkkaamassa lehden sisään vaikka et sitä omaksi ostaisikaan.

 

Ruusuntuoksuista tiistai päivää <3.