Sateisen ja harmaan päivän piristykseksi pääsin kurkistamaan ennakkoon mitä Zelected by Houzen joulumallisto pitää tänä vuonna sisällään. Ja voi, että mitä ihanuuksia sieltä löytyykään. Oikeastaan ihan kaikkea melko perinteisestä aina sinne bling bling osastolle asti. Ja tässä teillekin hiukan maistiaisia.

 

zbhjul-2014nr112%20kopiera.jpg

 

zbhjul-2014nr114%20kopiera.jpg

Kuvat: Zelected by Houze

 

Vielä hetki ja sitten tekin näette loput, sillä joulumallisto tulee myyntiin näillä näkymin parin viikon kuluttua, lokakuun viimeisänä viikonloppuna.

Onko ZbH sinulle ihan uusi juttu? ZbH eli Zelected by Houze on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu viitisen vuotta sitten. Tuotevalikoima on melkoisen laaja, aina kodintekstiileistä, astioihin ja koriste-esineisiin asti. ZbH:n mallisto vaihtuu kahdesti vuodessa syksyllä ja keväällä ja sitten on vielä nämä kausimallistot kuten tämä joulumallisto. ZBH toimii home shopping periaatteella, ja heidän tuotteitaan voi ostaa kotikutsuilta ja tietenkin edustajan kautta.
 
Mä en ole vielä nähnyt syksyn mallistoa livenä mutta pääsen sen näkemään tulevana viikonloppuna ystäväni järjestämillä sisustuskutsuilla. Täytyy ensin nähdä se ja sitten fiilistellä lisää tätä tulevaa joulumallistoa.
 
 
Nyt takaisin sohvannurkkaan ja iltapäivän kahvi <3.