Eilisen lazy Sundayn kruunasi ihanan tunnelmalliset ZbH -kutsut ystäväni luona pikkujouluisissa fiiliksissä pipareineen ja juustoineen. Nämä olivat mun ensimmäiset Zelected by Houze kutsut ja kiinnostuin merkistä ihan todenteolla. Tämä syksyn mallisto piti sisällään mm. afrikkalaisia vaikutteita sisältäviä tuotteita ja ne jos mitkä sopivat meille. Se mitä päätyi tilauslistalle selviää postauksen lopuksi mutta tässä ensin muutama makupala kutsujen annista.

 

DSC_0031.jpg

 

DSC_0020%20rauharentola.jpg

 

DSC_0023%20rauharentola.jpg

 

DSC_0019%20rauharentola.jpg

 

DSC_0027%20rauharentola.jpg

 

DSC_0018%20rauharentola.jpg

 

Täällä Uudellamaalla edustajan löytää ainakin täältä. Ja mikäli haluat päästä tutustumaan ZbH-joulumallistoon ensimmäisten joukossa Kirkkonummella niin laita rohkeasti sähköpostia mulle niin kerron sulle tarkemmmat tiedot 25.10.2014 järjestettävästä "open houze" -tapahtumasta.

Ja sitten siihen tilaukseeni. Vaikka ensin hypistelinkin aivan ihania keittiöpyyhkeitä, päädyin tilaamaan tämän:

 

DSC_0021%20rauharentola.jpg

Billy Goat muuttaa meidän eteiseen.

 

Hyvää viikonalkua.

Syyslomaillaanko teillä tällä viikolla?