Nyt, kun olen nähnyt käytännössä kuinka hyvin se toimii ja kuinka paljon tavaraa siihen mahtuu niin haluaisin sellaisen ehdottomasti itselleni. Ai niin minkä? No Marimekon TASKUN tietenkin. Harmillista, kun juuri tänä jouluna sovittiin, että aikuisille ei osteta joululahjoja. Tämä nimittäin olisi ollut mun toive numero 1. Tosin siinä sopimuksessa ei puhuttu mitään joululahjan ostamisesta itselleen.Hmmm.

 

must%20have.jpg

 

Collage.jpg

 

Collage%202.jpg

KAIKKI KOLLAASIEN  KUVAT: MARIMEKKO.FI

 

Anyways Marimekon Tasku on varsin kätevä pikku kaveri. Vaikka se onkin melko pieni sen sisälle mahtuu yllättävän paljon tavaraa, jopa niin paljon että yksi pieni korttikin voi sinne hukkua. No mutta se onkin jo ihan toinen tarina. Palataan takaisin vielä taskuun. Plussaa se saa hyvästä suunnittelusta, erillisestä kännykkätaskusta sekä pankkikorteille varatuista taskuista. Varsin simppeli pussukka on aitoa nahkaa  vuori  puuvillaa.

 

Joka naisen must have -tietenkin.