Rouheaa tiiliseinää tulee, mutta se millaista on vielä auki. Eilen testasimme kolmea erillaista "tiiliseinää". Niistä tummanharmaa on ehdottomasti out sillä harmaan lattiamme kanssa vaikutelma on totaalisen tylsä. Tarkoituksenamme on tapetoida ainoastaan muutama pieni seinänpätkä, vaikka mä jo ehdinkin unelmoimaan koko päätyseinän tapetoinnista valkoisella tiilitapetilla. 6 metriä valkoista tiiliseinää, ajatelkaapas. No ehkä tyydyn kuitenkin vain keittiön saarekkeen olohuoneen ja keittiön puoleisiin seiniin ja pieneen pätkään eteisen seinää. 

 

DSC_0022%20rauharentola.jpg

 

Eteiseen sovittelimme hiukan "järeämpää" tiilikuviota, joka tuntui sopivan pienelle seinäalalle varsin mainoisti ja toi eteiseen kivaa tunnelmaa.

 

DSC_0025%20rauharentola.jpg

 

Saarekkeen seinä ei missään nimessä tarvitse paljon väriä vaan lähinnä luonnetta. Ja siksi sen kohdalla tulemmekin varmasti päätymään yksinkertaiseen valkoiseen tiilikuvioon.

 

DSC_0029%20rauharentola.jpg

 

DSC_0030%20rauharentola.jpg

 

Vinkkaa ihmeessä, jos sulla on tiedossasi jotain kohtuuhintaista tiiliseinätapettia, jota kannattaisi sovitella. Mielellämme testailisimme useampia vaihtoehtoja ennen lopullista valintaa.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Ensi viikolla on jo muuten joulukuu <3.