Tuntuuko sinustakin, että nämä muutamat päivät ennen aattoa ovat varsin hektisiä? On kyläilyä, lahjojenvaihtoa, jouluruokaostoksia, siivousta ja vaikka mitä muuta? Eilen suikkelehtiessani metrin mittaisen listan kanssa muutaman muunkin jouluruokashoppailijan kanssa päätin hiljaa mielessäni ottaa lomaa joulusta edes hetkeksi. Nollata hössötyksen ja sitten taas jatkaa sillä mitäpä sitä luonnolleen mahtaa.

Ja koska elämää on joulunkin jälkeen päätin vähän tutkailla millaista kivaa kotiin voisi hankkia, kun päästään taas uuden vuoden puolelle. Pastellisävyjä, turkoosia ja vihreää? Nekö ovat ne tulevan kevään värit? Niin ainakin pikakatsaus HM home uutuustuotteisiin antaa ymmärtää. Toki mukaan mahtuu myös valkoista ja harmaata.

 

hmprod%201.jpg

 

hmprod%203.jpg

 

Olenko muuten ainut, joka on täysin hullaantunut näihin HM sisustuskuviin? Huikean inspiroivia ainakin mun mielestä.

 

hmprod.jpg

KAIKKI KUVAT: www.hm.com

 

Joko sä olet miettinyt millaiselta sun koti näyttää joulupallojen lähdettyä?