Kuinka kauan voi istua katselemassa tyhjää seinää ja vaan ihailla? Olohuoneen ja keittiön erottava saarekeseinä sai eilen pintaansa Vallilan valkoisen tiiliseinäkuvioidun New England tapetin ja vaikka olohuone onkin vielä mullin mallin mun on ihan pakko hiukan vilauttaa miltä olohuoneessamme näyttää nyt. Tai siis miltä näyttää seinä, jota en vain voi olla ihailematta.

 

DSC_0002%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20rauharentola.jpg

 

Vaikka tämä päivä onkin mennyt eilisen illan tapaan aikalailla näissä pienissä remppahommissa niin silti ehdin hankkimaan tämän joulun ensimmäiset viralliset joulukukat ja käytiinpä lasten kanssa tekemässä talven ekat lumiukotkin.

 

Collage.jpg

 

DSC_0014.jpg

Pienen pienet valkoiset hyasintit pääsivät lasimaljakkoon kasvamaan.

 

Mitä sun lumiseen lauantaihin kuuluu?