Voihan pimeys sentään. Mun valonkaipuu hipoo pilviä, ja jotain on keksittävä. Eilen aamulla hain pihavaraston uumenista jo varmaan kymmenen vuotta vanhan Askon valokartion, jonka pienet tuikut ovat jo aikoja sitten hiipuneet. Olin kuitenkin säästänyt kartiota ajatuksella, että kyllä mä sille jotain jonain päivänä keksin ja nyt koittikin se päivä. Heittäydyin rohkeaksi ja laitoin vähän bling blingiä makuuhuoneseen.

 

DSC_0126%20rauharentola.jpg

 

Irrotin kartion ympäriltä harmaan narumassan (hyi että se olikin pölisevää) ja sisältä rikkoutuneet tuikut. Kierittelin ympärille vähän lisää rouheaa rautalankaa ja viimeistelin Airam Vella valosarjalla. Tästäkin sarjasta oli jokunen tuikku palanut mutta eipä tuo haittaa mitään.  Ja voila, syntyi tunnelmakartio makuuhuoneen lipaston nurkkaan.

 

DSC_0124%20rauharentola.jpg

 

 Nukkumaankin pystyttiin oikein hyvin tuossa pienessä valonkajossa. Eli tunnelmanluonnin lisäksi toimii myös hyvin yövalona.

 

DSC_0122%20rauharentola.jpg

 

Kynttilöitä, tunnelmavaloja, lämmintä tunnelmaa kovin todennäköisesti mustaan jouluun. Millä sä valaiset synkkiä päiviä ja pimeitä öitä?