Synkän ja myrskyisen lauantain piristykseksi päätin askarrella vähän koristeita minimiehen ensiviikkoisia synttäreitä varten. Lahjapaperin symppiksistä eläinkuvioista tuli hauskoja pöytäkoristeita ja viirinauhakin syntyi helposti vesiväripaperilla vahvennetusta lahjapaperista.

 

DSC_0018%20rauharentola.jpg

 

Näistä pikkukavereista tulee servettirenkaiden koristeita. wc-paperirullista leikattuihin rulliin ajattelin pyöräyttää ympärille vihreää silkkipaperia ja kiinnittää nämä sitten niihin.

 

DSC_0017%20rauharentola.jpg

 

DSC_0016%20rauharentola.jpg

Tämän sisälle voi vaikka sujauttaa pillejä

 

DSC_0012%20rauharentola.jpg

 

Viirinauha syntyi yhtä helposti kuin muutkin koristeet. Leikkasin saksilla ensin vesiväripaperilla vahvennetusta lahjapaperista sopivan määrän halutun kokoisia kolmioita ja sen jälkeen rei´itin ne rei'ittimellä. Sitten paperinarua reikien läpi ja nauha onkin jo valmis kiinnitettäväksi vaikkapa pöydän reunaan.

 

Näiden kaveriksi olisi vielä kiva tehdä jokin pieni koristus, mitähän se voisi olla? Ideoita?