Lähestyvästä ystävänpäivästä hullaantuneena kai, mene ja tiedä. Mä nimittäin sain eilen päähänpiston pehmeän vaaleanpunaisista tyynyistä olohuoneen sohvalla. Eikä siinä sitten auttanut muu kuin lähteä toteuttamaan ideaa. Kaivoin kaapista esille hennon pinkit pellavapäälliset, valkoiset pellavapäälliset ja kermakakkufiiliksen poissulkemiseksi vielä valkomustaraitaiset tyynynpäälliset. Kiva viileän raikas kokonaisuus, joka auttaa ihan oikeasti akuuttiin pinkinpuutokseen.

 

0220%20rauharentola.jpg


DSC_0227%20rauharentola.jpg

 

Tämä yhdistelmä toimii mielestäni hyvin beigellä sohvalla. Eikä mene liian överiksi. vai meneekö?

 

DSC_0193%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 

DSC_0209%20rauharentola.jpg

 

Enää puuttuu kimppu vaaleanpunaisia tulpaaneja.
Millaisia väriyhdistelmiä sun sohvallasi nähdään muuten tänä keväänä?

 

Olettehan muuten muistaneet käydä osallistumassa käynnissä olevaan arvontaan? Arvottavana on 3 kovaa palkintoa ja tällä hetkellä on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa niistä yksi itselleen. Klikkaa itsesi siis sinne.