Välillä on ihana viettää yökkäripäivää. Meillä oli keskiviikkona sellainen. Mutta päivän kääntyessä iltaan mä kuitenkin vetäisin vielä ulkovaatteet päälle ja kipaisin hakemaan aikaisemmin päivällä tehneeni Facebook kirppislöydön melkein naapurista. Sellaisen parin eur:n lasten puujakkarran.

Sen koivuinen pinta oli jo melkoisen kulunut ja kolhuilla. Jalat sairastivat jokinasteista pilkkukuumetta. Onneksi mä näin pintaa syvemmälle sillä muutoin se oli oikein hyvä jakkara ja kiikutin sen onnellisena kotiin. Yhdessä pienen apulaisen kanssa pinta ja jalat saatiin hiottua ja sitten vaan maalaus.

 

DSC_0270%20rauharentola%20lastenhuone.jp

 

Ja uudessa värityksessään tuoli näyttääkin varsin hurmaavalta. Se päätyikin sen toisen pienen ja pippurisen huoneeseen, jonne se sopii kuin nenä päähän tai pippuri keittoon.

 

DSC_0275%20rauharentola%20lastenhuone.jp

 

DSC_0272%20lastenhuone%20rauharentola.jp

 

DSC_0280%20rauharentola%20lastenhuone.jp

 

DSC_0281%20rauharentola%20lastenhuone.jp

 

Onko sulla tapana kantaa kotiin paljon ehostusta kaipaavia huonekaluja,
tunnustaudutko huonekaluharakaksi?

Muksaa perjantaita <3.