Aurinkoiset maanantaimoikat. Koska viikonloppu piti meidät kaikki kiireisinä aina uuden auton hausta Peppi Pitkätossuun asti niin päätin suosiolla siirtää viikonloppusiivouksen maanantaihin. Ja nyt  siivouksen keskellä mopo lähti vähän käsistä päätinkin kokeilla sohvalle  uutta paikkaa. Sijoitin sen hiukan kulmittain olohuoneen ikkunan eteen.

 

DSC_0286%20rauharentola.jpg

 

Hiukan kulmittain sijoitettu sohva pehmentää suorakaiteen muotoista olohuonettamme. Mutta koska kysymyksessä on massiivinen divaanisohva niin sohvan taakse jää varsin iso hukka-alue. Mihin voisin tuon sohvan taakse syntyneen alueen käyttää tai mitä voisin sinne laittaa? Kertokaahan hyviä vinkkejä.

 

DSC_0282%20rauharentola.jpg

 

DSC_0285%20rauharentola.jpg

 

DSC_0290%20rauharentola.jpg

 

DSC_0281%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mukavaa päivää ja ihanaa alkanutta viikkoa <3.