Moikka moi. Eilen sain niin hullun idean ettei sellaisia ole vähän aikaan ollutkaan. Mutta kokeiltavahan se oli. Aseenani paperi, liima ja sakset. Ja niin vähän siimaa. En tiedä onko tämän esitteleminen kovin järkevää, saattaa nimittäin olla että viimeistään tämän jälkeen en ole enää kovin vakavasti otettava henkilö. Mutta syteen tai saveen tässä se nyt kuitenkin tulee.

 

DSC_0337%20rauharentola.jpg

 

No mikä tämä sitten on? Aikuisten mobile, tilanjakaja tai mikä lie härpätin. Sellainen roikkuu nyt makuuhuoneemme oviaukossa.

 

DSC_0326%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0327%20rauharentola.jpg

 

Jos joku nyt tästä ideasta jostain kumman syystä innostui, sen tekeminen on varsin helppoa. Piirsin vesiväripaperille (sitä sellaista vähän paksumpaa paperia) ympyröitä käyttämällä apunani Teema kulhoa. Sitten vaan liimaa ympyrään siimaa väliin ja toinen ympyrä siihen päälle. Siima kulkee nätisti ympyröiden välissä, joten niiden paikkaa ja välejä voi helposti muokata jälkikäteenkin.

 

Should it stay or should it go? Mitäs sanotte.
Kertokaa vaan ihan säästelemättä.