Pulkkamäki, sohva ja sauna, niistä oli sunnuntaimme tehty. Nti F. tankkasi päähänsä uskontoa mutta koska aivojen lepuuttelu lukemisen lomassa tekee hyvää niin askaretelimme yhdessä kauan to do-listalla olleen ikkunakoristeen ystävänpäiväpupu askartelun jäänteistä. Aivan hurjan moni kävi muuten muuten söpöisiä vaaleanpunaisia ystävänpäiväpupuja. Kävitkö sä ja jos kävit mitä tykkäsit?

Mutta siihen ikkunakoristeeseen. Nti F. toivoi viirinauhaa mutta suuret liput olisivat peittäneet koko ikkunan. Niinpä leikkasimme kartongista 3x3x3 kokoisia kolmioita, kolmesta erillaisesta kartongista. Kolmiot liimasimme kuumaliimalla siimaan.


DSC_0233%20rauharentola.jpg


DSC_0231%20rauharentola.jpg


DSC_0236%20rauharentola.jpg


Viirinauhan voi tehdä helposti lankaan tai naruun. Paperit saa kiinnitettyä joko ompelemalla langalla tai nitojalla. Mutta siima sopii hyvin käytettäväksi ikkunakoristeissa, jolloin nauha ei jää häritsevästi näkyviin ja kuumaliimalla sen kiinnitys kartonkiin onnistuu hyvin.


Mukavaa maanantaita <3.