Tuuli puhaltelee puuskittain ulkona, pienet auringon pilkahdukset paljastavat kuinka järjettömän likaiset meidän olohuoneen ikkunat onkaan. Siksi päätinkin kuvailla talon toista puolta ja siellä makuuhuonetta. Aina säännöllisin väliajoin joku ihmettelee avointa, ovetonta makuuhuonettamme.


DSC_0192%20rauharentola.jpg


DSC_0197%20rauharentola.jpg


Vaikka ajoittain mietimme itsekin makuuhuoneeseen oviratkaisuja, niin oikeastaan mä pidän avoimesta tilasta enemmän kuin pienistä suljetuista kopperoista. Kattomadalluksen ansiosta makuuhuoneeseen muodostuu ns. eteinen ennen virallista makuuhuonetta. Ja koska sänky on sijoitettu ikkunan eteen tuo eteistila, joka meillä toimii ns. pukeutumistilana korostuu entisestään.


DSC_0204%20rauharentola.jpg


DSC_0199%20rauharentola.jpg


DSC_0208%20rauharentola.jpg


DSC_0216%20rauharentola.jpg


Pitääkö makuuhuoneessa olla ovi?


P.S. Rauharentolan Facebook-sivulla on menossa pieni arvonta, johon ehdit vielä tänään sunnuntaina osallistumaan.