Nicolas Vahén kylmälaukku on paperikassin ruskeaa materiaalia, ja valmistuksessa on hyödynnetty kierrätyspaperia. Kylmäkassi on kosteuden kestävä ja sisäpinta on vuorattu eristävällä materiaalilla. Sen lisäksi, että se on käytännöllinen, kassi on myös kaunis katsella keittiössä vaikkapa kuivatuotteiden säilyttimenä. Kesän piknikkejä odotellessa mä päätin käyttää sitä kuitenkin aivan muuhun.


DSC_0171%20rauharentola.jpg


Oikeastaan ekaa kertaa mun elämässä olen onnistunut säilyttämään jouluistuksessa olleen syprsessin näin pitkään. Vielä ihanan vihreä eikä yhtään kuiva ja oih mikä havupuun tuoksu. Mä luulen, että menestyksen salaisuus on se, että istutus tehtiin altakasteluruukkuun jolloin se on pysynyt tasaisen kosteana.


DSC_0170%20rauharentola.jpg


Kaksi yksinäistä löysivät toisensa ja syntyi hauska keittiökukka keittiönkaappien päälle.


DSC_0185%20rauharentola.jpg


DSC_0192%20rauharentola.jpg


 Tiistaita!

P.S. Vielä tänään ehtii osallistumaan Sockstar arvontaan, jossa arvottavana on kokonaista 3 palkintoa. Kipin kapin osallistumaan mikäli, et vielä ole niin tehnyt.