Aurinko ja lähes tuuleton sää helli meitä viikonloppuna Tallinnassa, jossa olimme ystävänii kanssa viettämässä yhteistä aikaa shoppaillen, syöden ja kuulumisia vaihtaen. Pieni irtiotto arjesta ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä ihan vaan ystävien kesken, aika ihanaa. Ja kuten matkan luonteseenseen kuului niin aika kului  pääasiallisesti kaupoissa kierrellen ja löytöjä tehden. Välillä oli kiva käydä hotellissa hiukan keventämässä lastia ja jatkaa sitten taas seuraavaan kauppaan.

 

rauharentola%201.jpg

 

20150314_143542%20rauharentola.jpg

 

Olimme valinneet hotelliksemme varsin keskeisellä paikalla sijaitsevan Nordic Hotel Forum hotellin,  joka ei osoittautunut ollenkaan huonoksi vaihtoehdoksi. Ainostaan aamupala aiheutti hiukan päänvaivaa. Kiireinen sunnuntai, paljon ihmisiä ja hiukan hitaasti täyttyvä noutopöytä ja käyteyistä astioista tyhjentämättömät pöydät. Mutta aamupala tuli kuitenkin syötyä ja shoppailuun jäi aikaa myös sunnuntaina.

 

Collage.jpg

 

20150315_090427%20rauharentola.jpg

 

Vaikka hintataso Tallinnassa onkin viime vuosien aikana noussut huimasti niin edullisiakin ostoksia voi edelleen tehdä.  Virukeskusta vastaapätä (etelä puolella) löytyy varsin edullinen AG Outlet, joka myy mm. Vilan, Vero Modan ja Piecesin tuotteita outlet hintaan. AG Outletin vieressä on Espritin myymälä, josta myös löytyy 1 kerros kokonaan ale tuotteille. Rotermanni keskusksen toisessa kerroksessa sijaitseva Adelli on jo vuosia ollut alusvaatteiden ostospaikka numero 1. Kukapa ei voisi vastaustaa muutaman euron alusvaatteita. Mukavia ostoksia voi tehdä myös New Yorkerista & Bershkasta, josta kumpaisestakin saattaa löytää vaatteita ja asusteita myös aikuisempaakin makuun. Ja miksei myös Virukeskuksen merkkiliikkeistäkin.

Ruokatuliaiset tulee poikkeuksetta hankittua Rimistä, josta mukaan tarttui myös päivittäistavarakaupan ihonhoitotuotteita. Tällä kertaa ostin Palmer´sin kaakaovoidetta ja huulirasvaa. Ihan ykköstuotteita kaltaiselleni kuivaiholle. Ja olihan se pakko tuoda  taas veljelleni jokunen suitsukepaketti, sillä niiden hinta on kokonaista 19 senttiä per rasia.Viimeiset tuliasikarkit sitten vielä laivalta, joka tällä kertaa oli Viking XPRS.

 

Onko sulla tapana käydä ostoksilla Tallinnassa ja jos on, niin mitkä on sun must go paikat?

 

(Osayhteistyössä MatkaVekka)